torstai 30. heinäkuuta 2015

Fiiliksiä

 
Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä, kuinka pahoillani taas kerran olen siitä, etten ole blogannut. En tiedä miksi edes pyytelen niin kovasti anteeksi, ehkä huonon omantunnon takia. Viime aikoina on mennyt huonosti ja huonosti. Ensimmäistä kertaa oikeasti tuntuu siltä, etten jaksa nousta sängystä. Oikeastaan mikään ei motivoi, joka taas tekee kaiken homman aloittamisen todella vaikeaksi. Siksi kämppä on hyrskyn myrskyn, enkä saa aikaiseksi mitään. Yritän kovasti miettiä pääni puhki, mistä saisi lisää energiaa, mutta mikään ei tunnu oikein miltään.

Viimeksi tosiaan olen kirjoitellut 19.7., ai kauhea. 18. päivä oli mummoni hautajaiset, joista onkin pitänyt tulla siitä lähtien kirjoittamaan. Hautajaiset menivät hyvin, olivat kauniit, surulliset mutta myös, jos hautajaisista voi näin sanoa, onnelliset. Muistotilaisuudessa pinnalle nousi kaikki ihanat muistot ja sukulaisten kanssa oli mahdottoman ihana muistella, katsella vanhoja valokuvia ja kertoilla paljastuksia. Olen todella huono näyttämään tunteita muille, mutta itsekseni olen itkeskellyt ja miettinyt asiaa.
Mummo <3

Muutenkin koko kesä on mennyt alakuloisissa fiiliksissä. Vaikka on ollut paljon mukavaa tekemistä, odotan silti kovasti talvea. Vaikka olen koko vuoden ollut väsynyt, en ollenkaan näin väsynyt. Lisäksi huolet ja murheet omasta terveydestä ja omasta kehosta painavat niskaan, kun en ole jaksanut tehdä mitään, alkaa lisäkilot näkymään. Koko aikainen ahdistus todellakin vie sitä kesäfiilistä, toivottavasti jossain vaiheessa saisi sen asian pois päiväjärjestyksestä.

Viime aikoina on kyllä saanut touhuta kaikenlaista, viime viikonloppuna perjantaina vietimme kivan päivän kaveriporukalla synttäreitä viettäen ensin lintsillä, sitten syömässä ja illan kruunasi stand up esitys Apollossa. Tämäkin arkajalka uskaltautui mitä hurjempiin laitteisiin, mm. kingiin, salamaan ja tulirekeen. Hui! Syömässä käytiin burgerit Sports Academyssä ja hyvää oli. Stand up myös oli loistava. Ja kyllä väsytti tuollaisen päivän jälkeen! Lauantaina suunnattiin kohti avopuolisoni suvun mökkiä, jossa haravoitiin ja leikkailtiin nurmikkoa. Kameraa en jaksanut tuolloin raahata mukaan. Syötiin hyvin, saunottiin ja vietettiin laatuaikaa. Sunnuntaina poikettiin tuttavien mökillä, jossa temmelsi 4 kappaletta shetlannin lammaskoiria!

Kuten sanoin, paljon kivaa tekemistä on ollut, mutta jaksamista ei. Mistähän sitä saisi? Postailen lisää tässä lähipäivinä, mm. omasta kehosta ja sen muutoksista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti