sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Hirvensalmi


Vietin taas ihanan miniloman tutussa Hirvensalmen Etuniemessä yhdessä vanhempieni, siskoni ja hänen poikaystävän kanssa. Ilari oli minulla ensimmäistä kertaa mukana vaunulla ja kaikki meni todella hyvin! Ilaria ei ahdistanut vaunuilu ollenkaan, oli aivan innoissaan kun ympärillä oli paljon ihmisiä ja koiria. Olisin voinut jäädä vaunulle vaikka koko kesäksi, mutta valitettavasti huomenna koittaa taas ankea arki.  Ensi viikonloppuna onneksi suuntaamme taas vaunulle, tuttuun ja turvalliseen Kiihtelysvaaraan. 




Saavuimme Hirvensalmelle perjantaina alkuillasta ja aika meni aivan liian nopeasti! Söimme hyvää ruokaa, joimme viiniä, kävimme saunassa ja vain nautimme. Lauantaina lähdimme käymään Mikkelin keskustassa josta tarttui mukaan kaksi litraa kirsikoita ja yksi kiva paita. Teimme vaunulla hyviä hamppareita ja illasta saunan jälkeen kävimme paistamassa lettuja! Saunasta kävimme uimassa molempina päivinä, perjantaina vesi oli 16 asteista ja lauantaina 17. Oli todella kylmää, mutta kyllä se ihan hyvää teki. 





Lauantaina illasta kävimme äidin kanssa vielä kuvailemassa ja hirvittävä hyttyslauma hyökkäsi kimppuumme. Jalkani olivat aivan turvoksissa ja ihottumalla, ei kiva! En oikein osaa tätä uutta kameraa säätää esim tälläisiin pimeisiin hetkiin, mutta mielestäni kuvista silti tuli ihan kivoja. 






Kuu näkyi todella hienosti kolmena, harmi ettei ollut ihan täysikuu. Järvelle alkoi myös levitä aavemainen usva, joka hieman pilkistää näissä kuvissa. 







Perjantai ja lauantai olivat molemmat sateisia ja kylmiä, mutta onneksi sunnuntai näytti parhaat puolensa. En ole mikään auringonpalvoja, mutta täytyy myöntää, että muutaman tunnin itsekkin vain makoilin auringossa. Ja muutamat rusketusraidat eroittaa kyllä, jes! 



Tämän paidan ostin H&M:ltä ja hinta oli vain kympin. Olen tykästynyt todella paljon tälläisiin inkkarikuvioisiin vaatteisiin ja tämä oli kyllä todella kiva löytö. Ja pahoittelut, en osaa olla yhtään luontevasti missään asukuvissa, kuten kuvista näkeekin. 




Käytimme vielä ennen kotiin lähtöä koiria uimassa. Iltsu ei ole koskaan uinut järvessä, muutaman kerran ollaan uimista harjoiteltu kylpyammeessa, enkä todellakaan olettanut, että Ilari voisi järveen haluta mennä. Assi meni päättäväisesti ja uiskenteli nauttien hyvän tovin. Iltsun mielestä Assi piti pelastaa ja hyppäsikin valtavalla loikalla Assin perään (päälle). Samalla hetkellä se tajusi, että vesi on kylmää ja märkää ja räpiköi takaisin kuivalle maalle. Kokeilimme vielä uudestaan niin, että itse autoin Iltsua ja näytin, ettei järvessä ole mitään pelottavaa. En yhtään tiedä millaisia uimareita chihut ovat vai uivatko ne ollenkaan, mutta olisihan se kiva, jos Iltsu oppisi nauttimaan uimisesta. 


"Apua, äiti auta nyt äläkä kuvaa!"



Viikonloppu oli todella ihana ja nautin siitä täysin siemauksin. Toi vaunu elämä on vaan niin mun juttu! Nyt valmistautumaan huomiseen työpäivään ja iltapäivällä siskollani ja minulla alkaa neljän päivän estekurssi, Iik! Toivottavasti saisin siskon poikaystävän pestattua kuvaajaksi, jotta saataisiin heppamatskua taas tännekkin. Muutenkin suunnitelmissa olisi taas jotain hieman erilaista blogin piristystä, katsotaan nyt saanko mitään aikaiseksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti