tiistai 12. toukokuuta 2015

Mökkeilyä


Pienestä lähtien ollaan vietetty aikaa mummoni mökillä ja mökistä onkin tullut todella rakas. Viimeisen parin vuoden aikana aikaa mökillä on vietetty syntisen vähän. Lauantaina lähdimme Ilarin kanssa ratsastuksen jälkeen ajelemaan mökille, pikavisiitille. Aika meni siivillä ja tekemistä oli vaikka kuinka paljon. Siksi sovittiinkin, että helatorstaina lähdetään taas möksälle ja ollaan siellä sunnuntaihin asti. Mökkeilyssä on vaan sitä fiilistä, samanlaista kuin vaunuilussakin, on ihanaa kun saa vaan olla jos siltä tuntuu, tehdä lettuja, käydä saunassa - vaikka keskellä päivää, tehdä puutöitä, siivota jne. Tällä kertaa Ilarikin tuli mukaan, ihan ensimmäistä kertaa. Poitsu oli aluksi ihmeissään, mutta tottui pian ajatukseen ja nautti olostaan.




Pelattiin hyvä tovi koirien kanssa pallolla. Assi rakastaa palloa ja voisi juosta tunteja pallon perässä, Ilari taas ei ymmärtänyt hölkäsen pöläystä pallosta, vaan juoksi ainoastaan silloin kun Assi juoksi, ei pallon perässä. Ilaria enemmänkin kiinnosti kukkaset ja niiden syöminen.







Ilma sunnuntaina, äitienpäivänä oli kuin morsian, ulkona pystyi olla topissa ja silloinkin tuntui jo kuumalta, ihanaa kesä tulee kohisten! Vaikka olenkin enemmän talvi-ihminen, tänä vuonna odotan kesää enemmän kuin ikinä. Kylmyys ja kalseus saa nyt riittää, tilalle aurinkoa ja lämpöä kiitos, ei ainoastaan ilmoihin vaan myös elämääni. Olen yrittänyt kirjoittaa postausta olostani ja kaikista niistä ajatuksista, mutta kirjoittaminen ei vain ole luistanut. Yritän kovasti toteuttaa sellaista, kun saan inspiraation kirjoittaa.  




Ihanaa kun pääsee taas mökkeilemään, jos saisin teillekkin enemmän kuvia siltä reissulta napsittua :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti