maanantai 16. maaliskuuta 2015

Reissu ohi

Yhyy, taas on viikon reissu paketissa ja tervetuloa ankea arki. Edessa olisi muunmuassa keskiviikkona kansansairauksien tentti + sata muuta koulujuttua, en haluu! Kai se on taas vaan jaksettava painaa. Vaikka olen yrittänyt ahkeroida blogin parissa, on silti useampi postaus jäänyt odottelemaan vuoroaan, julkaisen niitä taas kun löydän jostain aikaa, huoh.

 
Oli ihana tottua lomalla ajatukseen, että mihinkään ei ole kiire, tai että ei tarvitse tehdä jotain asiaa jos ei halua. Tänä aamuna heräsin masentavaan todellisuuteen ja tarkkaan aikatauluun, että edes kerkisin töihin. Loman aikana Ilari oppi hyvin tekemään ulos, ja ainoastaan oikeestaan illalla tai yöllä pissassi lapulle. Meikäläinen nukkui taas pommiin niinkuin yleensäkin ja meinasi siinä itku päästä kun ei ollutkaan äiti viemässä koiraa ulos. Hyvin Ilari kesti, vaikka rakko oli räjähtämispisteessä ja teki kuin tekikin ulos.


Muuta ihmeellistä ei meidän elämään nyt kuulukkaan, yritetään taas totuttautua vanhaan arkeen ja kuvailla ahkerasti. Opiskellakin pitäisi ja hakea työssäoppimispaikkaa ja vaikka ja mitä. Jos vain voisi lähteä takaisin Rukalle ja viettää siellä loppu vuosi. Lähettäiskö joku mulle sinne rahaa?



 
Päätin tähän jämäpostaukseen julkaista muutaman näistä mun erittäin onnistuneista selfieistä, joita olin napsinut pitkin lomaa. Lupaan ja vannon, että julkaisen loputkin lomafiilikset viimeistään tämän viikon aikana, niin saadaan kaikki lomafiilistelyt pois ja keskitytään nauttimaan aurinkoisesta keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti