tiistai 10. maaliskuuta 2015

Let It Snow


Pikaisia kuulumisia ajattelin taas kuvien kera jakaa. Oikeastaan mitään mullistavaa ei olekkaan tapahtunut, tämä päivä menikin aika pitkälti shoppaillessa ja löhöillessä, tarkoituksena oli käydä Kuusamon tropiikissa keilaamassa, mutta harmiksemme se ei ollutkaan silloin auki. Käytiin sitten kaupoilla ja tutustuttiin paikallisiin alennusmyynteihin. Ollaan lenkkeilty, nukuin ekat päikkärit loman aikana, vietetty Ilarin kanssa laatuaikaa ja vaan oltu ja möllötetty. Kuviakin olen jonkun verran saanut näpsittyä. 
Huomenna olisi tarkoitus taas vuoden tauon jälkeen uskaltautua rinteeseen, saa nähdä miten tämän neidin käy! Torstaina tai perjantaina tarkoituksena olisi myös käydä kelkkailemassa ja pian huomaan, että loma on ohi. Huh, pois se ajatus minusta ja takaisin nauttimaan loman rippeistä. 










Tänään satoi lunta ja sain mielestäni todella kivoja kuvia jäältä! Tykkään vaan todella paljon tälläisistä usvaisista ja sumuisista kuvista. 
Onko lukijoilla muuten jotain postaustoiveita? Olisi kiva toteuttaa jotain spessumpia postauksia, kun vielä toistaiseksi on aikaa! :) 


2 kommenttia:

  1. Voii teidän haukut on niin suloisia! Ja aivan ihana pikku ilari!<3 hei jos innostut joku päivä tekemään myday-postauksen siellä lomareissussa niin olisi tosi kiva! :) Vaikka olisikin rentokin meininki niin varmasti on joka päivälle jotain vähän spessumpaa mitä ei tääl arjen raadannassa oo.. :D viettäkää ihan superhauska loma! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! :) Täytyy huomenna toteutella tuota myday:tä! <3

      Poista