tiistai 15. heinäkuuta 2014

Lammilla


Lammilla viikonloppu sujui valtavan hyvin, syötyä, nautittua, saunottua, uitua, shoppailtua ja tehden kaikkea mitä kesään kuuluukin. Ja ilmatkin kerrankin suosivat, jopa niin paljon että olin havaitsevani muutamia rusketusraitoja (tai sitten iho vain paloi) ihollani. Viikonlopun mittainen pako arjesta meni todella nopeasti ja tänään töihin paluu tuntui todella kurjalta. Lisäksi pieni kuumeilu ja paha olo lisäävät tätä kurjuutta. No jos taas ensi viikonloppuna pääsisi reissuun ;) On tuo reissaaminen vaan se mun juttu, ei välttämättä niinkään ulkomaille, vaan enemmänkin pidän kotimaan matkailusta. Täällä Suomessa on niin paljon kaunista nähtävää ja koettavaa, että riittävät ainakin minulle. Ei siinä, en kylläkää sanoisi ei myöskään ulkomaanmatkoille :) (paitsi nyt kun töissä on kiirettä ja syksyllä alkava koulu vie varmasti kaiken ylimääräisen ajan).







Olen viime aikoina huomannut keskittyväni enemmän kuvaamiseen, kuin ennen. Varsinkin luontokuvia on mahdottoman mukava ottaa. Sekä Assista :) Oman pärstän kuvailu sen sijaan on jäänyt todella vähälle, muutamia selfieitä lukuunottamatta. Lammilla lenkkeiltiin leirintäalueen tietä pitkin ja joka puolella oli vain ja ainoastaan peltoa. Peltoa, peltoa, lehmiä, peltoa, peltoa, lehmiä.. Silmän kantamattomiin. Sinne(kkin) olisin voinut jäädä vaikka heti asumaan! Voittaisi maatalossa asuminen kerrostalo-elämän, joka nyt ei sinänsä ole yhtään hassumpaa. Sieluni kuitenkin kaipaa rauhaan, takaisin maalle, oma tila olisi ihan unelmien täyttymys. Saisi ajella traktorilla, kylvää ja niittää peltoa, kasvattaa omat kasvikset ja vihannekset, pitää lehmiä ja lampaita, kissoja ja koiria, hevosia, tilaa olisi hengittää, saisi tehdä ihan mitä itse haluaa, juoksennella pihalla vaikka alasti, kuunnella musiikkia niin kovalla kuin haluaa, ja naapureihin olisi kymmenen kilometriä matkaa. Voi että, se vasta olisi elämää.
















Assi vamppyyri ;_; Tälläisiä kuulumisia viime viikonlopulta, muutamia ideoita taas olisi pääkopassa postausten varalle, ainakin muutamien ostosten esittelyä, jotka ovat odottaneet postaustaan jo useamman viikon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti