perjantai 7. helmikuuta 2014

Uusi Koti! ♥ 100. postaus!

Tässä on koko talven kuumeisesti metsästetty omaa kämppää Helsingin suunnalta, mutta ei ole meinannut napata. Toissa päivänä käytiin katsomassa aivan ihanaa kämppää, ja niinhän siinä kävi että me saatiin se! Vuokra on kohtuullinen, kämppä on juuri remontoitu, kotoisa, valoisa ja aivan tajuttoman ihana! Odotan innolla kun päästään muuttamaan, sisustamaan ja tekemään siitä meidän näköistä. Lisäksi voi olla aikamoinen totutteleminen kerrostalo asumiseen kun ei ole tullut paljoa kerrostalossa asuttua. Vuokraisäntä sanoi että koiria saa ottaa vaikka kaksikymmentä, eli jossain vaiheessa olisi tarkoitus joku sellainenkin ottaa. Oon niin onnellinen, pitkästä aikaa! Siinä lähellä on kaikki, kauppakeskukset, metrot, liikunta-alueet kaikki. Lisäksi talossa asuu pitkälti vain vanhuksia, jolloin on varmasti rauhallista seutua.

Omaa saunaa ei kämpässä ole, mutta taloyhtiöllä on sauna, josta saa varattua vuoroja. Astianpesu-saatika pyykinpesukonetta ei ole, mutta niin ikään taloyhtiössä on pyykkitupa, jossa voi edullisesti pestä pyykkiä. Tiskaaminen ei todellakaan haittaa. Voi pojat, ootan niiiiiiiin innolla! 

Tämä on muuten 100.postaus bloggaaja urani aikana, ja jotain erikoispostausta ajattelinkin aluksi tehdä. Nyt oli niin paljon ajankohtaista asiaa, että tällä hetkellä ei sellaista kerkiä tekemään, mutta ideoita otetaan vastaan :) Kiitos teille kaikille, jotka olette eksyneet lukemaan blogiani, bloggaaminen on ollut todella huippu juttu mun elämässä! Kiitos kaikille :)










2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Täytyy julkaista kuvia sitten kun saadaan tuota tavarakaaosta vähän purettua :)

      Poista