sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Onnellinen ihminen

Äää, saako ihminen edes olla onnellisempi? Oikeasti? Viikonloppu nimittäin oli ehkä maailman paras! 

Haha seksikäs sihteerikkö.. or not :D
No ensinnäkin kämppä. Voi että mä rakastan sitä. Päästiin jo eilen viemään kamoja ja vähän jo laittamaankin paikalleen. Ja löysin lempparipaikan kodissa (itselle on todella tärkeää löytää varsinkin uudesta kämpästä sellainen paikka jossa on hyvä ja turvallinen olla) ja se on.. keittiö! Se on niin ihanan pieni sekä siinä on ikkuna, josta näkee kävelytielle ja autoja. Eilen vietin monta tuntia keittiössä tiskaillen ja katsellen ohiajavia auto. Näin myös ambulanssin! :D Näin pienistä asioista ihminen voi tulla onnelliseksi.

Lauantaina oli taas tapansa mukaan ratsastus.. joka oli varmaankin maailman paras ratsastustunti millä olen ikinä ollut. Sain taas mennä ihanalla Tepalla, ja se on vaan niin täydellinen, oikein unelmien hevonen. Alkuun oli kankeutta ja itsellä nappulat hukassa, mutta kun yhteinen sävy löytyi niin voi pojat. Se tunne on ihan käsittämätön kun hevonen alkaa toimia alla, tekee kaikkensa miellyttääkseen sekä alkaa liikkua lennokkaasti eteenpäin. Ihan mahtavaa.


Eilen käytiin kirpparilla siivoomassa meidän pöytä kun meillä on siellä kamaa myynnissä. Katseltiin nopeasti muita pöytiä ja löysin ihanan nahkatakin! Juuri sellaisen mitä olen etsinyt! Koko oli xs ja olin ihan varma ettei se mun päälle mene, mutta on juuri täydellinen, vaikka alla olikin paksu huppari. ÄÄÄ! Sekä löysin myös ihanan collegen, jota ei myöskään ollut hinnalla pilattu.

Only xs ruskea nahkatakki 30€, huivi itse tehty novita Crystal-langasta (yhden yön projekti!)

Olisiko tämäkin ollut onlyn? No en nyt mene vannomaan mutta tälläinen college xs 2€.

Pitkästä aikaa mullakin oli karkkipäivä! Ei tosin ihan perinteinen vaan tälläisiä herkkuja sain nauttia:

Biokia kuivattu marjamix ja Green-all-natural pakastekuivatut mansikat

Haha, alkaa naurattaa kun tätä kirjoitan :D On vissiin aika tuttua yrittää aina vaan uudestaan ottaa itseään niskasta kiinni, siinä onnistumatta? Blogissanikin jo varoiteltiin liiallisten tavoitteiden laittamisesta sekä morkkiksesta joka seuraa jos syö jotain hyvää. Onko ihan pakko myöntää? Okei mulla on morkkis siitä että esim. eilen tein taivaallista Tosca-kakkua (josta postaus myöhemmin) sekä että söin eilen itsetehtyä leipää. Haha nyt on jo helmikuu, mutta NYT aion TAAS laittaa ruokatottumukset uusiksi, tällä kertaa vaikka väkisin. Alan suunnittelemaan jo valmiiksi mitä saan päivän aikana syödä, koska itse sen tiedän kuinka paljon minun tarvitsisi syödä, eikä se ole näin paljon. Onneksi uuden kämpän lähellä on lenkkeilypolkuja, kävelymatka kauppaan, liikuntakeskuksia yms. Jos vaikka alottaisi tenniksen harrastamisen? ;)

Lauantain rakkaus, itsetehdyt hampparit.. <3
Voi voi kuinka pitkä ja sekava postaus! Mulla on taas monta postausta luonnoksissa jotka julkaisen kunhan kerkiän. Lisäksi jatkoa olisi "Rakas päiväkirja"- paljastuksiin. Pysykääpä mukana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti