torstai 6. helmikuuta 2014

Kuntosali, ruokavalio ja paljon muuta

Pitkästä aikaa taas hyvä drive päällä. Vaikka en voikkaan käden takia tehdä oikein mitään käsitreeniä, olen ottanut tavoitteeksi aerobisen liikunnan. Nyt jo useampana salikertana polkenut puolisen tuntia kuntopyörällä sekä tehden perus kuntoliikunnan (vatsa-, selkä- ja hauislihakset). Tämä on toiminut hyvin, mutta muu liikunta tuppaa jäämään vähemmälle. Tähän pitäisi saada muutos. Lisää liikuntaa, voisi taas aloittaa sen zumban harrastamisen kun sellainen on tullut ostettua ;)

Sitten seuraavaan askeleeseen, nimittäin ruokavalioon. Voi että tämä tuottaa paljon harmaita hiuksia. Kaloreiden laskemista, kulutussuhdetta, karkkilakko, apua söin palan pullaa.. Eihän se näin pitäisi mennä? Vaikka haluaisikin treenata ja saada kroppansa hyvään kuntoon, niin en silti näe järkeä liiallisessa kontrolloimisessa. Jos liikunta on suhteessa terveelliseen ruokavalioon hyvä, saisi silloin ihan luvan kanssa välillä herkutella. Tällä hetkellä mietin ruokaa koko ajan, tuntuu koko ajan että olisi nälkä tai vähintään tekisi jotain hyvää mieli. Karkit olen onneksi saanut pidettyä poissa, mutta viime aikoina on tullut herkuteltua.

Empäs olekkaan blogin puolella kertonut ortopedin kanssa vierailusta käteen liittyen. Hän teki analyysin jonka mukaan käsi on mennyt vain huonompaan suuntaan ja sainkin lähetteen Hyvinkään sairaalaan hermoratatutkimukseen (jossa paikannetaan ranteessa oleva pinne) ja sen jälkeen leikkaukseen. Ortopedi kertoi paljon toimenpiteestä, joka on siisti, paikallispuudutuksella tehty leikkaus joka kestää 10-15 minuuttia. Parantuminen on kuulemma erittäin varmaa. Useat ovat kehuneet toimenpidettä, sen helppoutta ja ennen kaikkea sitä kuinka hyvin se toimii. Alkujärkytyksestä en enää stressaa tätä toimenpidettä, joka on ajankohtaista parin kuukauden sisällä.

Laiskuus on todellakin iskenyt, myös blogin puolella. Paljon on postauksia luonnoksissa, mitkä pitäisi saada tehtyä ja julkaistua. Viime Tupla-kerrastakan ei ole sanan sanaa mainittu blogissa. Tästä pääseekin kertomaan ihan toinen tähti, lisää myöhemmin ;) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti