maanantai 24. helmikuuta 2014

Armin Van Buuren ♥ Helsingin messukeskus, 22.2.2014

APUA, vieläkin ihan Armin-fiiliksissä! Miten tästä arjesta oikein selviää kun koko ajan on tajuton tanssifiilis? No kyllä se tästä :)


Meitsin kädet! 

Oltiin siis lauantaina poikaystävän kanssa katsomassa Armin Van Buurenia. Liput hän oli ostanut mulle synttärilahjaksi :3 Se tunne kun tajuaa olevansa keskellä shortseissa ja pikkutopeissa keikkaloivia teinejä, voi huhhuh. Pienoinen paniikki tietenkin iski. En ole ikinä ollut vastaavilla keikoilla, tai ylipäänsä millään keikoilla, joten totta kai jännitti. Sisään päästyämme menimme aivan lavan viereen oikealle, joka olikin varmaan parhain paikka. 1 ½ tunnin intron jälkeen näkyi jo itse artistikin, tässä meinasi itsellä mennä hermot, kun en ole mikään itse kärsivällisyys. Lisäksi olo oli (ehkä jännityksestä?) todella kipeä, kurkkua kuristi ja oli tajuttoman kylmä. Vannotin että minähän en tanssi, arvatkaapas miten kävi? Koko kuuden tunnin keikan ajan, ainoastaan tanssin!

Mutta oli se sen väärti, meno oli mahtavaa, oli epäilyksistä huolimatta todella kivaa ja parhainta oli kuintenkin se että "This is what it feels like":n laulaja Trevor Guthriekin oli siellä! ♥ Ja lauloi vielä ihan meidän edessä aww.

Trevor ♥


No eipä tietenkään ikävyyksiltäkään vältytty. Nimittäin oltiin jonossa tiskille kun kaksimetrinen, reilusti humalainen mies lähti rynnimään koko jonon ohi. Tämä kiukutti suunnattomasti ja estinkin hänen kulkunsa eteenpäin. Mies saikin päähän piston alkaa tanssimaan jonossa, kun me kaikki muut oltiin kuin sillit purkissa. Joku hyvä biisi ilmeisesti soi, koska mies kääntyi ja lapion kokoisella kädellään täräytti mua suoraan nenään. Kyllä alkoi ketuttaa! Haha mutta parhaat naurut kun mies vihdoin pääsi tiskille, pyysi hän kaljaa ja myyjä sanoi että sitä saa anniskelualueelta jonne oli vielä kahta kauheammat jonot, kyllä nauratti! :D

Mutta loppujen lopuksi ilta oli mahtava, eikä se vielä siihen jäänyt. Nimittäin meitä videoitiin ja kuvattiin aika paljon (kun oltiin eturivissä, hah). Ja löysinkin (tai oikeestaan poikaystävä löysi) Upciderin instagramista kuvan itsestäni :D Haha tämä kuva oli sellainen että sanoin itsekkin jo että en tuo ole minä, joku muu on voinut tehdä käsillään ihan samalla lailla. Mutta alettiin sitten miettimään, seistiin juuri tuolla, takanamme oli kaveri kameran kanssa ja kun kuvaa alkaa katsomaan tarkemmin, näkee keskipitkät kynnet sekä oikeassa kädessä punnari. Ja yritimme poikaystävän kanssa ottaa samanlaista kuvaa siinä onnistumatta, onneksi sinä ihana, joka tämän kuvan otit, siinä onnistuit! kuva on ensimmäinen kuva :)  

Postauksia tulossa paljon, kunhan saan tehtyä ja julkaistua. Nyt olen siis virallisesti kolmannella vuosikymmenellä, ajattelin tästäkin tehdä kuvapostauksen :) Lisäksi "Helmikuun esitellyssä"-osio on myös tulossa.















Tämän näköisenä olin liikenteessä :)

Oliko teistä kukaan Armin Van Buurenin keikalla? Mitä piditte jos olitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti