tiistai 7. tammikuuta 2014

2014 Tänä Vuonna aion... Huolehtia Itsestäni!

Vuosi ei ole alkanut mitenkään hyvin, ensin tämä käsi episodi ja sen jälkeen alkoi vatsataudin oireet. Voi luoja! Mieliala on taas ollut maassa, eikä ole päässyt vielä edes salille rehkimään käden takia. Nyt jos vielä migreeni iskee, niinkuin ajoittain voimakas päänsärky on antanut itsestään sellaisia vihjeitä, alan itkemään!

Niinkuin moni on varmaan huomannut, niin minulla on aina jotakin, ikinä en ole täysin terve tai tyytyväinen! Tänä vuonna otan tavoitteeksi ensinnäkin huolehtia itseni kuntoon, niin fyysisesti kuin henkisestikin! Ja olenkin saanut hoidettua jo muutaman mieltä helpottavan asian. Lääkäriaika on varattu helmikuun alkuun, hammaslääkäri helmikuun loppuun, synttäreinä onkin ihana jutska josta valaistusta myöhemmin ;) Lisäksi sain autokoulupaperit vietyä poliisiasemalle, eihän siinä mennyt kuin sellaiset reilu 2 kuukautta :D

Nyt kun on ollut taas aika huonot fiilikset, päätin tehdä tälläisen "Tsemppitaulun", joka piristi aika paljonkin. Etsin lehdistä (lähinnä "Voi Hyvin"-lehdestä, joka sopikin todella hyvin) nasevia lauseita, lausahduksia, kysymyksiä jne, jotka osuivat edes jotenkuten omalle kohdalle, tai kysymyksiä joita olen paljon miettinyt. Kuva on aika huono, koska kännykällä otettu, mutta lupaan ottaa paremman kuvan kun saan taulun kehystettyä. Tästä saa edes jotain esimakua :)




"Mitä tehdä jos mieli harhailee?" No one answers..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti