sunnuntai 25. elokuuta 2013

Horze Enya Women's Denim ♥

En yleensä kirjoittele mitään varustepostauksia, mutta päätin tehdä poikeuksen sääntöön. :)
Nimittäin eilen olin käymässä Lahdessa, käytiin Kärkkäisillä jossa katselin uusia ratsipöksyjä, muttei mieleisiä löytynyt. Uusien pöksyjen hankinta tuli ajankohtaiseksi kun huomasin että nykyiset, ei kauhean vanhat, pöksyni ovat liian isot.. Pesusta huolimatta pöksyt eivät istu kunnolla, ovat löysät reisistä ja takamuksen kohdalta (mikä on erittäin epämiellyttävää!).

Kärkkäisiltä lähdimme kohti Lahden prismaa (shoppailu aikaa oli huimat 15 minuuttia :D). Kävelin suoraan ratsastuskamppeiden hyllylle ja siinä ne olivat, juuri sellaiset mitkä olinkin halunnut. Tässä muutama kuva:



Horze Enya Women's Denim (Koko 36/xs)
hinta: 84,90  alennus -30%
= 59,43 €


Näissä housuissa oli paljon mukavia yksityiskohtia, jotka miellyttivät silmää.
Kaikki aikaisemmat ratsastushousuni ovat olleet ns. tavallisia ratsastushousuja, ainoastaan väri on vaihtunut. Nämä olivat niin mukavan näköiset ja mukavan tuntuiset etten voinut vastustaa kiusausta!

Taskut ovat syötävän suloiset, sekä takana että edessä on "timantteja" mm. takataskujen kulmissa, lahkeet eivät ole niinkuin muissa aikasemmissa housuissani (joissa on ikävät tarrahökötykset, mitkä painavat ja tuntuvat todella kauheilta) vaan joustavat kangas lahkeet, ilman tarroja :), paikkakohdissa on (kuvissa ei näy) kivasti Z kummallakin puolella, sekä muuta pikkuista kivaa. Olen tyytyväinen ostokseeni (harvemmin edes ostan mitään heppakamaa, vanhat ovat riittäneet toistaiseksi :D) toivottavasti ovat hyvät myös ratsastuksessa. :) Viime tunnista tulee postaus kunhan saan kuvia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti